Πατώματα Laminate

LAMINATE
 
Tα laminate δάπεδα - πατώματα είναι εύκολα στην τοποθέτηση, οικονομικά, μεγάλης αντοχής και διαθέτουν υψηλή αισθητική που δύναται να ταιριάξει σε οποιοδήποτε στυλ. Τοποθετήστε laminate δάπεδα και δώστε νέα διάσταση στον χώρο σας. Η φυσική εμφάνιση του ξύλου θα προσδώσει ζεστασιά και μοντέρνα όψη σε κάθε χώρο.
 
Διαθέτουμε Laminate δάπεδα - πατώματα για οποιαδήποτε χρήση είτε οικιακή, είτε επαγγελματική . Η εταιρεία μας διαθέτει τμήμα χονδρικής και λιανικής πάντα με γνώμονα την ποιότητα, την αξιοπιστία και τις χαμηλές τιμές .
 
Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και decors που διαθέτουμε, καθώς επίσης και οι χαμηλές τιμές που προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας προκειμένου να συμβαδίζουμε με τις υπάρχουσες συνθήκες της αγοράς.Το πλεονέκτημα αυτό προκύπτει από τις εταιρείες που συνεργαζόμαστε για την εισαγωγή των πατωμάτων και μας καθιστά ίσως από τους πιο δυνατούς στο χώρο.
 
  • Τα laminate μπορούν να τοποθετηθούν σχεδόν σε κάθε δάπεδο, όπως τσιμέντο, κεραμικά πλακάκια, πλαστικά δάπεδα κλπ, διατίθενται σε 6mm, 7mm,8mm.
  • Δεν είναι κατάλληλα δάπεδα αυτά με παραμένουσα υγρασία ή ασταθή δάπεδα (όπως παλιές μοκέτες).
  • Αν υπάρχουν ανωμαλίες πάνω από 3mm πρέπει να προηγηθεί στοκάρισμα.
  • Για να εκμηδενισθεί η περίπτωση της ανερχόμενης υγρασίας καλό είναι να στρώσουμε το δάπεδο με φύλλα PE (όπως το νάιλον του αμπαλάζ).